Analóg pörgés

Összeállíthatod saját lemezedet

Nem kapni már a kedvenc albumodat? Vagy a szerinted legjobb zeneszámok soha nem is jelentek meg lemezen? Van egy remek válogatásod vagy esetleg saját zenét csinálsz? Exkluzív ajándékot szeretnél valakinek adni?

Akkor jó helyen jársz, mi elkészítjük a lemezedet! Bármilyen hozott hanganyagot fel tudunk vinni vinyl lemezre, te csak találd ki, mit szeretnél!

A lemez vágásról

A lemezek vágását a ma létező legjobb minőségű géppel, és egyedi technológiával végezzük, hogy a végeredmény a préselt lemezekkel megegyező hangminőségű zenei élményt nyújtson. Nyugodt lelkiismerettel állíthatjuk, hogy ugyanolyan minőségben fogod visszahallani a hanganyagot bakelitlemezről, mint amilyen a jelforráson volt.

 

Az általunk vágott lemezek tartóssága eléri a préselt lemezekét. Ez alkalmazástól függően, több százszori lejátszást jelent.

Általunk vágott bakelit lemez

A vágás folyamata

A hanganyagot bármilyen audio formátumban elküldheted, de ügyelj arra, hogy a lehető legjobb minőség legyen, hiszen a végeredmény elsősorban az adott hanganyagtól függ.

 

Vágás előtt a kapott zenét karakterisztikája (mély-, magas hangok, hangerő, sztereo effektek, stb.) alapján equalizereken keresztül beállítjuk, hogy megfeleljen a vágás követelményeinek, majd azt különböző encodereken és erősítőkön keresztül eljuttatjuk a géphez. Az átalakított hanghullámok rezgését két elektromágnes adja át egy gyémántkésnek. Ez a kés belevágja a megfelelő mélységű és amplitúdójú barázdákat a speciálisan erre a célra fejlesztett PVC lemezbe. Vágás közben folyamatosan monitorozzuk a vágott lemez hangminőségét. Lemezeinkre tűugrási garanciát adunk.

 

Javasoljuk, hogy vedd figyelembe a különböző méretű lemezekhez általunk javasolt játékidőket, mert  túllépésük esetén jelentős minőségromlás fog fellépni, és ezzel kapcsolatos reklamációt nem tudunk elfogadni.

 

Az optimális időtartamról oldalanként a következő táblázat ad információt:

 

 12"

 10"

 7"

5"

 

    perc / oldal

33 rpm

 19 perc

 12 perc

 5 perc

 2-3 perc

45 rpm

 17 perc

 11 perc

 4 perc

 2 perc

A táblázat csak tájékoztatásra szolgál, ezért rendelés előtt mindig kérd ki munkatársunk véleményét is!

Lemez vágás infó vonal:

+36 30 750 0447

Tudj meg többet


A vágásról

Tudj meg többet erről az egyedülálló szolgáltatásról.

Részletek

Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot a kedvenc zenéidből összeállított lemezre.


Árak

Mit, mennyiért? Részletes leírás a szolgáltatások árairól.


Kapcsolat

Kérdezz bátran, segítünk és mindent elmagyarázunk!

VinylTeam

Bakelit lemezvágás? Extra megjelenésű és borítójú lemezek? Nem gond! Legyen a Te igényeid szerint! Kérdésed van? Keress minket az elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Levelezési cím:

2151 Fót, Erdőkalja u. 10.

vinylteamoffice@gmail.com

+36 30 750 0447

© 2022 VINYLTEAM. Minden jog fenntartva. | Felhasználási feltételek | Impresszum | ÁSZF